آلزایمر یکی از بیماری های مغز است که به مرور و با افزایش سن بروز می کند و درمانی برای آن وجود ندارد، اما دانشمندان به تازگی متوجه شده اند که زردچوبه به پیشگیری از این بیماری کمک می کند

پیشگیری از آلزایمر با زردچوبه

بیماری آلزایمر یک اختلال انحطاط عصبی پیشرونده و ویرانگر است که به از دست دادن حافظه و سردرگمی منجر می شود. اگرچه دلیل دقیق آن همچنان نامشخص است، باور بر این است که بیماری آلزایمر پس از انباشت پروتئین آمیلوئید بتا در مغز و تشکیل پلاک هایی که عملکرد سلولی را مختل می کنند، رخ می دهد.

به گزارش “اوریدی هلث”، از آنجایی که در حال حاضر هیچ درمان ریشه کن کننده موثری برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، داروها و رویکردهای دیگر، مانند مکمل های غذایی که برای توقف یا کند کردن پیشرفت بیماری طراحی شده اند، در کانون توجه پژوهش های جاری قرار دارند. کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، یکی از نمونه هایی است که در این زمینه می توان به آن اشاره کرد.

برخی مطالعات نشان داده اند که استفاده از کورکومین توسط افراد مسنی که به زوال عقل مبتلا نبوده اند به بهبود توجه و عملکرد حافظه کمک کرده است.

به گفته پژوهشگران، استفاده از این ماده بی خطر به نظر می رسد و بدن انسان به خوبی آن را تحمل می کند و این در شرایطی است که فواید مختلفی را ارائه می کند.

زردچوبه چیست؟

به گفته موسسه ملی سلامت آمریکا، زردچوبه گیاهی متعلق به خانواده زنجبیل است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می کند.

از گذشته های دور، ریشه زردچوبه در آشپزی، به ویژه در هند، و همچنین در پزشکی، در درجه نخست در جنوب آسیا، مورد استفاده قرار گرفته است. از زردچوبه برای درمان مشکلات تنفسی، بیماری های روماتیسمی مانند آرتریت، درد و خستگی استفاده شده است.

امروزه، زردچوبه همچنان به عنوان یک ادویه در آشپزی کاربرد دارد اما در قالب مکمل های غذایی برای درمان برخی شرایط سلامت، از جمله التهاب و مشکلات پوستی نیز استفاده می شود. زردچوبه یکی از معدود درمان های گیاهی است که برخی شواهد علمی به بی خطری و اثربخشی آن در درمان برخی اختلالات، از جمله بیماری آلزایمر، اشاره دارند.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید