معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با اجرای برنامه سلامت نوروزی از یکم اسفندماه سال گذشته تا سیزدهم فروردین ماه امسال در استان ،141مرکز که در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی می کردند، تعطیل شدند.

دکتر غلامعلی جاودان به خبرنگاران اظهار داشت: در این مدت بیش از 24 هزار و 300 بازدید توسط 163 نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط سراسر استان در قالب 74 تیم عملیاتی انجام شد.
وی بیان داشت: با بازدیدهای صورت گرفته 62 تن و 251 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان جمع آوری ، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
این مقام مسئول تصریح کرد:شماره تلفن 190 برای ارتباط مردم با کارشناسان بهداشت محیط و رسیدگی سریع به تخلفات بهداشتی بصورت 24 ساعته آماده دریافت شکایات مردمی است.
لازم به ذکر است، پنج میلیون و 264 هزار و 866 نفر شب اقامت از 25 اسفند سال 95 تا 13 فروردین سال 96 در هرمزگان به ثبت رسیده است.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید