مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود .
 استان هرمزگان ؛استان هرمزگان با وسعت 66870 کیلو متر مربع ، به عنوان جنوبی ترین استان ایران بصورت باریکه ای از شمال غربی به سمت جنوب شرقی و در سواحل شمالی خلیج فارس بین مختصات جغرافیایی 25 درجه و 24 دقیقه تا 28 درجه و 57 دقیقه عرض شمالی و 53 درجه و 41 دقیقه تا 59 درجه و 15 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ واقع شده است .
در واقع استان هرمزگان از لحاظ وسعت هشتمین استان کشور شناخته می شود و تقریبا 7 برابر بزرگتر از کشور لبنان است این استان از شمال و شمال شرقی با استان کرمان و از مشرق با استان سیستان و بلوچستان و از شمال غربی و مغرب نیز با استانهای فارس و بوشهر همسایه و جنوب آن را آبهای نیلگون خلیخ فارس و دریای عمان به طول تقریبی 900 کیلومتر در بر گرفته است .
استان هرمزگان از نظر ویژگیهای آب و هوایی ، استان هرمزگان در نوار باریک ساحلی در عرض 30 کیلو متر از ساحل دریا به خشکی دارای اقلیم گرم و مرطوب است و در مناطق شمال و شمال شرقی آن بخصوص نواحی کوهستانی شهرستان حاجی آباد از آب و هوای نیمه معتدلی برخوردار است و سایر نواحی استان در محدوده آب و هوایی گرم و خشک قرار دارد .
بطور کلی استان هرمزگان تحت تاثیر آب و هوای بیابانی و نیمه بیابانی بوده و دارای تابستانهای طولانی و زمستانهای کوتاه و ملایم است و تنوع آب و هوایی در استان سبب شده است که در چهار فصل سال محصولات متنوعی در مناطق کشت و برداشت شود از میوه های سردسیری نظیر انار و انگور گرفته تا میوه های گرمسیری همچون پرتقال ، انبه و موز که در چهار فصل سال برداشت می شوند .
مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود ، این غذای محلی معجونی است مرکب از یک نوع ماهی ریز به نام متوتا و کوبیده دانه خردل و گشنیز و اندکی هم پوست نارنج و نمک می باشد .
مهیاوه را مخففا مهوه می نامند و بیشتر در موقع صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد البته سوراغ نیز یکی دیگر از غذاهای محلی ساده در هرمزگان محسوب می شود که هنوز هم طرفدارانی دارد .
نوعی ماهی کوچک ، گلک نوعی خاک سرخ ، پوست نارنج و نمک از دیگر مواد تشکیل دهنده این نوع غذا هستند .
مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود ، این غذای محلی معجونی است مرکب از یک نوع ماهی ریز به نام متوتا و کوبیده دانه خردل و گشنیز و اندکی هم پوست نارنج و نمک می باشد .
مهیاوه را مخففا مهوه می نامند و بیشتر در موقع صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد البته سوراغ نیز یکی دیگر از غذاهای محلی ساده در هرمزگان محسوب می شود که هنوز هم طرفدارانی دارد .
نوعی ماهی کوچک ، گلک نوعی خاک سرخ ، پوست نارنج و نمک از دیگر مواد تشکیل دهنده این نوع غذا هستند .

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید