استان هرمزگان با در اختیار داشتن بیش از ۴۶ درصدی تولید لیموی کشور و ۲ درصد تولید جهانی باید بتواند با این کیفیت خوب محصول در بازار جهانی متناسب با سهم تولید خود نقش آفرینی کند.
لیموترش نیز نه تنها صادر نمی‌شود بلکه بر اساس گزارش‌ها لیموترش نیز از طرف برخی کشورها به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع به افت بیشتر قیمت منجر می‌شود.
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: صنف کشاورزان نیز باید با تقویت ارتباطات داخلی بر بازار و عرضه این محصول مدیریت کند.
حسین رئیسی صبح امروز (۲۳ تیرماه) در خصوص مشکلات باغداران لیمو، افزود: بازه زمانی عرضه لیمو به بازار کوتاه است و بازار کشش این میزان از عرضه را در مدت زمان کوتاه ندارد.
وی اظهار کرد: در حوزه ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی نیز اقدامی نشده است و این موضوع باعث ورود فله‌ای محصول به بازار می‌شود.
رئیسی تصریح کرد: لیموترش نیز نه تنها صادر نمی‌شود بلکه بر اساس گزارش‌ها لیموترش نیز از طرف برخی کشورها به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع به افت بیشتر قیمت منجر می‌شود.
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: صنف کشاورزان نیز باید با تقویت ارتباطات داخلی بر بازار و عرضه این محصول مدیریت کند.
رئیسی اظهار کرد: برای پیگیری این مشکل با وزیر جهاد کشاورزی صحبت کرده ایم و از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان نیز پیگیری افزایش قیمت و جلوگیری از خسارت بیشتر به باغداران هستیم.
در پی نارضایتی کشاورزان از حضور پررنگ دلالان و قیمت پایین این محصول، به منظور حمایت از تولید و اشتغال داخلی در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی، طرح حمایتی خرید توافقی لیمو بالاتر از قیمت بازار توسط شبکه تعاون روستایی از مردادماه سال جاری اجرا و در اقدامی بی سابقه بیش از ۳ هزار تن لیموترش از کشاورزان خریداری شده که این میزان خرید، رضایت کشاورزان از این حرکت حمایتی شبکه تعاون روستایی استان را در پی داشته است.
کشاورزان جنوب کشور خصوصا هرمزگان هرساله همزمان با فصل برداشت محصول، دچار دلال‌ها و قیمت‌های غیرمنصفانه می‌شوند. از طرفی نگاه کشاورزان به حمایت سازمان تعاون روستایی است که بیاید و محصولشان را خریدِ تضمینی کند ولی در کمال تعجب مشاهده می‌کنیم که تعاون روستایی هم قیمتی مشابه قیمت دلال‌ها را روی محصول ارزشمند کشاورز می‌گذارد. مسلما در چنین شرایطی دلال‌ها سواستفاده کرده و به کشاورز می‌گویند؛ تعاون روستایی وابسته به جهاد کشاورزی محصول شما را هفت هزار تومان می‌خرد و پولتان را اقساطی پرداخت می‌کند بنابراین ما محصولتان را نقدا به قیمت ۶ هزار تومان خریداری می‌کنیم!!!

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید