🔸 نام جاذبه: قلیه ماهی تجسمی از ارزشهای سنتی قشم
🔸 معرفی جاذبه: گردشگری غذا فرصتی است برای احیا گردشگری بر پایه فرهنگ بومی که با خود اشتغالزایی و رونق اقتصادی جامعه محلی را به همراه دارد.
دیار جنوب با برخورداری از مزیت دریای عمان و خلیجفارس و بهرهمندی از منابع دریایی، فرهنگ غذایی بسیار متفاوتی نسبت به سایر مناطق کشور دارد که پایه اصلی آن را ماهی و میگو تشکیل میدهد و بر منطبق بر همین پایه پروتئینی، غذاهایی طبخ میشود که طعم تندوتیزی دارد.
قلیه ماهی یکی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار جنوب است که با مذاق بسیاری از مردم کشور مأنوس شده، هرچند که در مناطق مختلف خطه جنوب، با توجه به سلایق مختلف طعم، یکسانی ندارد.
🔸 شیوه پخت: مواد لازم برای تهیه این غذا فیله ماهی، پیاز، تمبر هندی، سیر، گشنیز، شنبلیله، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه و روغن است که بعد از آماده شدن به همراه برنج سرو میشود.
🔸 موقعیت مکانی: اقامتگاههای بومگردی قشم با آشپزهای بانوی هنرمند خود، بهترین مکان برای چشیدن این خوراک خاص جنوبی است.