🔸 نام جاذبه: قلیه ماهی تجسمی از ارزش‌های سنتی قشم
🔸 معرفی جاذبه: گردشگری غذا فرصتی است برای احیا گردشگری بر پایه فرهنگ بومی که با خود اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی جامعه محلی را به همراه دارد.
دیار جنوب با برخورداری از مزیت دریای عمان و خلیج‌فارس و بهره‌مندی از منابع دریایی، فرهنگ غذایی بسیار متفاوتی نسبت به سایر مناطق کشور دارد که پایه اصلی آن را ماهی و میگو تشکیل می‌دهد و بر منطبق بر همین پایه پروتئینی، غذاهایی طبخ می‌شود که طعم تندوتیزی دارد.
 قلیه ماهی یکی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار جنوب است که با مذاق بسیاری از مردم کشور  مأنوس شده، هرچند که در مناطق مختلف خطه جنوب، با توجه به سلایق مختلف طعم، یکسانی ندارد.
🔸 شیوه پخت: مواد لازم برای تهیه این غذا فیله ماهی، پیاز، تمبر هندی، سیر، گشنیز، شنبلیله، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه و روغن است که بعد از آماده شدن به همراه برنج سرو می‌شود.
🔸 موقعیت مکانی: اقامتگاه‌های بومگردی قشم با آشپزهای بانوی هنرمند خود، بهترین مکان برای چشیدن این خوراک خاص جنوبی است.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید