مدیرعامل آبفای هرمزگان با اشاره به خشکسالی های اخیر و کاهش منابع آبی شهرهای استان، تصریح کرد: سیاست تامین آب از آب شیرین کن ها، ضرورتی است که با هدف صیانت از منابع آب های سطحی و زیرزمینی از سوی وزارت نیرو در دستور کار آبفای استان قرار گرفت.

امین قصمی افزود: در همین رابطه، تامین آب شهرستان خمیر از آب شیرین کن یکصد هزار مترمکعبی بندرعباس و رفع بحران کم آبی در این شهرستان در اولویت برنامه های آبفای استان قرار گرفت.

به گفته این مقام مسئول؛ در حال حاضر نیاز آبی شهرستان خمیر از فاز اول آب شیرین کن بندرعباس به میزان ۲۰ هزار متر مکعب در شبانه روز تامین می شود که به لحاظ کیفی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.

قصمی همچنین در خصوص گلایه شهروندان بندرخمیر از قطعی آب،اظهار داشت: با وجود تامین آب این شهر از آب شیرین کن بندرعباس و کاهش میزان قطعی ها، به دلیل تامین نیاز آبی روستاهای بندر خمیر و روستای گچین، ناگزیر نوبت بندی دو روزه آب را در شهر خمیر داریم.

وی ضمن قدردانی از صبوری شهروندان خمیر، اطمینان داد: این مجموعه تلاش می کند با بهره برداری از فاز دوم آب شیرین کن بندرعباس و اصلاح و توسعه خطوط انتقال و افزایش ظرفیت تاسیسات آبی، نیاز آبی روستاهای این شهرستان را مرتفع نموده و با حذف نوبت بندی میزان قطعی ها را به کمترین زمان ممکن برساند.

مدیرعامل آبفای استان همچنین در پاسخ به دیگر گلایه شهروندان شهرستان خمیر نسبت به بالا بودن آب بها گفت: تمامی تعرفه های ابلاغی آب و خدمات دفع فاضلاب شهری و روستایی بر اساس مصوبه هیئت وزیران بوده که بر این اساس نرخ فروش آب شرب تولیدی از آب شیرین کن ها (بخش خصوصی) در شهرهایی که از طریق شبکه توزیع در اختیار مشترکین قرار می گیرد به ازای هر واحد مسکونی تا ۱۰ متر مکعب در ماه (میزان الگوی مصرف) بر اساس تعرفه خانگی و برای مصارف بالای الگوی مصرف به ازای هر متر مکعب براساس قیمت قرارداد با بخش خصوصی محاسبه و اخذ می‌شود.

به گفته این مقام مسئول؛ علی رغم مجوز شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نسبت به محاسبه آب بها بر اساس قیمت قرارداد با بخش خصوصی برای مشترکین با مصرف بیش از ۱۰ مترمکعب در ماه، این شرکت با استفاده از اختیارات خود در هیئت مدیره، آب بهایی کمتر از تعرفه ی مصوبِ هیئت وزیران از مشترکین شهرستان خمیر دریافت می کند به طوری که متوسط مبلغ قبض ماهیانه هر مشترک خانگی در بندرخمیر دویست هزار  ریال می باشد.

 اجرای هفت پروژه آبرسانی در شهرستان خمیر

مدیرعامل آبفای هرمزگان در ادامه به پروژه های انجام شده در شهرستان خمیر اشاره کرد و گفت: اجرای فاز اول خط انتقال آب رویدر به طول ۲۳ کیلومتر، توسعه شبکه شهرک نور رویدر به طول پنج کیلومتر، کف شکنی ۴ حلقه چاه در رویدر و کهورستان و همچنین توسعه و اصلاح شبکه شهر خمیر به طول ۱۰کیلومتر از جمله پروژه هایی است که اخیرا در این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۹۸ هزار میلیون ریال اجرا شده است.

قصمی همچنین از اجرای هفت پروژه دیگر در این شهرستان خبر داد و گفت: توسعه و اصلاح شبکه روستای آرابی به طول ۲ کیلومتر، احداث خط انتقال آب روستای پل انگور به طول دو کیلومتر، احداث خط انتقال آب شهرک صنعتی بندرخمیر به طول ۶٫۲کیلومتر، اصلاح و بازسازی ایستگاه پمپاژ پارک ۲۲ بهمن(شهرک صنعتی بندرخمیر)، احداث مخزن درگور به ظرفیت ۱۰۰۰مترمکعب، توسعه و اصلاح شبکه روستاهای درگور، کسه و آل درویش به طول سه کیلومتر و اصلاح و توسعه شبکه روستای نیمه کار به طول پنج کیلومتر از دیگر پروژه هایی است که در این شهرستان اجرا خواهد شد.

وی میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه ها را ۶۷۹ هزار میلیون ریال عنوان کرد.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید