به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، براساس آئین‌نامه مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری می‌تواند در شهرهای با جمعیت بیش از یک‌صد هزار نفر از ادغام سازمان‌های مرتبط با مدیریت یکپارچه ایجاد کند.

سعید حسینی پور در این خصوص گفت: هدف از ادغام یکپارچه‌سازی و هماهنگ کردن خدمات جابه‌جایی در راستای دستیابی به آرمان حمل و نقل پایدار است و امکان دسترسی برای همه اقشار جامعه فراهم‌شده و هزینه‌های اقتصادی را تعدیل کرده و زمینه آلودگی‌های زیست‌محیطی کاهش می‌یابد.

وی افزود: ساماندهی و بهبود وضعیت حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری و به‌منظور هم‌افزایی و بهره‌وری از امکانات موجود است و با توجه به نوسازی و توسعه  اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها که از اهداف اصلی این سازمان است شاهد ناوگان حمل و نقل پویایی خواهیم بود که در جهت رضایت شهروندان امری بسیار مهم است.

حسینی پور اظهار کرد: حمل و نقل عمومی یکی از مهم‌ترین خدمات مدیریت شهری است و باید توجه ویژه داشت سیستم حمل و نقل عمومی یکی از زیرمجموعه‌های حمل و نقل عمومی درون‌شهری  است که از دیدگاه مهندسین ترافیک در اولویت درجه‌یک راهکارهای بهبود وضعیت تردد و کاهش تاخیرات محسوب می‌شود حمل و نقل عمومی علاوه برافزایش ظرفیت عملکردی معابر شهری نوعی ساختار یکپارچه و منظم در رفت‌وآمدهای روزانه ایجاد می‌کند.

مدیرعامل حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس ادامه داد: برنامه‌ریزی حمل و نقل همگانی در طرح توسعه شهری دارای جایگاه ویژه‌ای است که این جایگاه به لحاظ بهره‌وری بهینه از امکانات موجود و پوشش مناسب تقاضای فعلی حاصل‌شده است.

حسینی بابیان اینکه مدیریت مناسب حمل و نقل باعث افزایش کارایی اقتصادی شهری کاهش مصرف انرژی و ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهد بود، عنوان کرد: می‌بایست بستری مناسب برای دسترسی همه شهروندان به حمل و نقل ایمن و با کیفیت مناسب و همچنین حل معضل ترافیک باشد.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید