منطقه خلیج‌فارس، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: امسال بیش از سه میلیون و 220 هزار تن محصول از زمین‌های کشاورزی استان برداشت شود که 5 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

سید حسن حسینی افزود: استفاده از آب سد جگین، بارندگی مناسب و بهره‌گیری از بذرهای مرغوب از عوامل افزایش برداشت محصولات جالیزی در هرمزگان است.

وی تصریح کرد: هندوانه، طالبی و خربزه مهم‌ترین محصولات جالیزی در هرمزگان هستند که در شهرستان‌های حاجی‌آباد، جاسک و میناب کشت می‌شوند.

حسینی در پایان با بیان اینکه محصولات جالیزی در هرمزگان هرساله در زمستان کشت و در فصل بهار برداشت می‌شوند، گفت: این محصولات از هرمزگان به کشورهای حاشیه حوزه خلیج‌فارس نیز صادر می‌شوند.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید