از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۲۴۰ هزار تن پیاز از ۹ هزار و ۳۵۰ هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان برداشت شده است. مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ۲۶۴ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت شود.سید رضا امیری زاده با بیان اینکه فصل برداشت پیاز در استان نیمه دوم اسفند تا اواسط اردیبهشت است، تصریح کرد: برداشت امسال نسبت به پارسال ۱۵ درصد افزایش داشته است.وی علت افزایش تولید را افزایش سطح زیر کشت دانست و عنوان کرد: مهمترین مناطق کشت پیاز در استان شهرستانهای رودان، بندرعباس، میناب، پارسیان و بندرلنگه است.امیری زاده اضافه کرد: پیازهای برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی ارسال میشود.